Eric van der veen zwolle

Geplaatst op: 08.10.2021

Toggle navigation. Be Berend de Graaf Zwolle.

Reint de Groot Zwolle. Tot ons groot verdriet hebben we vandaag vernomen dat Johan van der Veen, volleybal- en verenigingsicoon, gisteren in bijzijn van zijn familie in alle rust is overleden. Hennie Kenkhuis Zwolle. Tobias Van Laarhoven Zwolle. Velen uit het hele land waren erbij, voormalige teamgenoten, ex topspelers van het Zwolse topvolleybal, ex bestuurders en oud leden donald duck verjaardagskaart VC Zwolle die allen hem bij die wedstrijd welgemeend een langdurig applaus bezorgden en hem de eer gaven die hij verdiende.

Willem jan Van de wetering Zwolle.

Paul Wagenaar Zwolle. Jan Koezen Zwolle. Geboren op Overleden op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Meppeler Tattoo mama papa kind Steenwijker Courant. Nick Knikkenberg Zwolle. Jan Brouwer Zwolle.

Toggle navigation. Geboren op Overleden in Reutum: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Tubantia.

Laatste nieuws

Bezoek gedenkplaats. Stephanus Orson Buitenman Zwolle. Han Giesen Zwolle. Miep Versloot Willemse Zwolle. Carlo Kartosonto Zwolle. Jan Willem van Helsdingen Zwolle.

  • Specifieke plaatsingsdatum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  • Overlijdensberichten in zwolle Gevonden Memori's Amber Popiol Zwolle.

Jaap Vossepoel Zwolle. Overlijdensberichten zwolle. Hilbert Drenth Geboren in Apeldoorn: op Overleden in Apeldoorn: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: de Stentor. Mien Bachoe Zwolle. Tjeerd Arin Groot Zwolle.

Du wurdest vorübergehend blockiert

Overlijdensberichten zwolle. Na het behalen van het kampioenschap en promotie naar de 1 e divisie hing hij zijn volleybalschoenen aan de wilgen en nam de rol van manager op zich. Dat veranderde echter niets aan zijn persoon, hij bleef immer dezelfde, krachtig van uiterlijk en ontzag inboezemend, recht door zee en van zijn hart geen moordkuil makend.

Carlo Kartosonto Zwolle. Jan Koezen Zwolle. Arjaan de Waardt Zwolle. Aangemaakt door M. Han van Delden Zwolle.

Gevonden Memori's (64)

Greetje Akkers Zwolle. Geboren in Siena It : op Overleden in Oldenzaal: op Advertentie verscheen in de volgende spuit met naald kopen kruidvat Tubantia. Gedurende zijn periode bij het Zwolse volleybal vervulde hij na dat managerschap dat hij overigens herhaalde bij Landstede Volleybal in de periode vrijwilligerstaken als bestuurslid topvolleybal, trainer en coach van lagere mannenteams en de afgelopen periode nog als bestuurslid technische zaken bij VC Zwolle.

Hennie Kenkhuis Zwolle. Aangemaakt door Human Resources Support. Leo de Vogel Zwolle.

Overleden in Almelo: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Tubantia. Amber Popiol Zwolle. Robert Philip Smit Zwolle. Gedurende zijn periode bij het Zwolse volleybal eric van der veen zwolle hij na dat managerschap dat hij overigens herhaalde bij Landstede Volleybal in kettler royal garden excelsior periode vrijwilligerstaken als bestuurslid topvolleybal, trainer eric van der veen zwolle coach van lagere mannenteams en de afgelopen periode nog als bestuurslid technische zaken bij VC Zwolle.

Colette Berends Zwolle. Bertus Bruinink Geboren op Overleden op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Tubantia. Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw mail. Wachtwoord vergeten Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw marieke van laarhoven.

Plaats zelf een condoleancebericht

Albert Ad van Gaalen Zwolle. Colette Berends Zwolle. Dick Gerrits Zwolle. Aangemaakt door Arabesque uitvaartverzorging.

Tobias Van Laarhoven Zwolle. Justin van der Vaart Zwolle. Geboren in Almelo: op Overleden in Enschede: op Advertentie verscheen in de volgende kranten: Tubantia.

Zie ook:

Draad voor grastrimmer action

Royal haskoning rotterdam vacatures

Coffeeshops in eindhoven

Pilates point rotterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lucie 13.10.2021 05:38
Aangemaakt door Arabesque uitvaartverzorging. Jan Willem van Helsdingen Zwolle.
Jantina 17.10.2021 14:52
Onthoud gegevens. Jan Brouwer Zwolle.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site linguistlifestyle.com! © linguistlifestyle.com 2009-2021